Wijers en Teurlings b.v.

Accountantskantoor Wijers en Teurlings BV HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster
Bestuur en Commissies
Afgelastingen
Fun
Mensen nodig
Contact met Advendo

Accountantskantoor Wijers en Teurlings BV

Jeroen van der Put

Straat:
  Liniestraat 105
Postcode:
  4816 BG
Woonplaats:
Telefoon:
Fax:
  jhjcvanderput@zonnet.nl

Het accountantskantoor dat niet ver van het Advendocomplex is gevestigd, is een allround kantoor. Het verzorgt reeds sinds 30 jaar alle denkbare accountantswerkzaamheden. Voor ondernemers verzorgt het kantoor de boekhouding, jaarcijfers, fiscale aangiften en loonadministraties. Naast deze werkzaamheden doet het kantoor ook de fiscale aangiften voor particulieren.

Accountantskantoor Wijers en Teurlings BV is een relatief klein kantoor dat zich kenmerkt door een zeer persoonlijke benadering. Wanneer je dus de bekende blauwe envelop van de belastingdienst ontvangt, is één telefoontje naar het kantoor voldoende om je een verzekerd en gerust gevoel te bezorgen.

Wanneer je contact opneemt met het kantoor, vraag dan naar Jeroen van der Put. Hij is accountant en voor veel mensen binnen Advendo geen onbekende. Jeroen speelde vele jaren voor onze vereniging. Mede omdat hij onze club nog steeds een warm hart toedraagt, heeft hij besloten om sponsor te worden.

Wijers en Teurlings b.v.
Ook bedrijven kunnen natuurlijk contact opnemen. Jeroen is altijd bereid om vrijblijvend een offerte te maken voor het verzorgen van de jaarstukken. Ook bedrijfsmatige relaties kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en de van zelfsprekende service.

Laatst gewijzigd op: 11 oktober 2003