WFInstallatie

WFInstallatie HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster
Bestuur en Commissies
Afgelastingen
Fun
Mensen nodig
Contact met Advendo

Actie: Onderhoud CV Ketel slechts slechts 50 per jaar

Straat:
  Bloemenblauwtje 73
Postcode:
  4814 TT
Woonplaats:
Telefoon:
Fax:
  wfinstallatie@wanadoo.nl

Vanaf 2001 heeft Wilco Friskus een eigen installatiebedrijf. Via via kent hij onze vereniging en toen de sponsorcommissie hem vroeg te sponsoren was hij eigenlijk direct positief. Enerzijds omdat hij een voetbal liefhebber is anderzijds omdat hij beseft dat een vereniging als Advendo mede afhankelijk is van sponsoring.
Jarenlang was Wilco als CV monteur in loondienst. In deze periode heeft hij alle denkbare diploma’s op het gebied van CV & loodgieterswerk gehaald. Daarmee heeft Wilco de basis gelegd voor zijn kwalitatief installatiebedrijf (binnenkort VNI installateur)

Wfinstallaties houdt zich bezig met het plaatsen van CV installaties, waarbij ze het proces van A tot Z begeleiden. Ook voor loodgieterswerk bent u bij Wilco en zijn bedrijf op het juiste adres. Ben je van plan te gaan verbouwen en is loodgieterswerk noodzakelijk, bel dan met Wilco. Geheel vrijblijvend kan hij dan een offerte voor je maken. Bepaald een specialiteit van dit installatiebedrijf is het beheren van onderhoudscontracten. Zeker in de winter is het een veilig gevoel als je weet dat je verzekerd bent van een aangename temperatuur. Een jaarlijkse controle beurt voorkomt veel problemen. Onstaat er toch een probleem dan is een spoed reparatie, indien nodig, onderdeel van het contract.
WFInstallatie
Wfinstallaties verzorgt de bovengenoemde werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Aan Advendo leden geeft Wilco graag een extra korting. Waar een onderhoudscontract voor een CV ketel normaal gesproken € 57 per jaar kost, betalen Advendo leden slechts € 50

Acties

Onderhoud CV Ketel

Speciaal voor Advendo leden slechts € 50 per jaar!

Waar een onderhoudscontract voor een CV ketel normaal gesproken € 57 per jaar kost, betalen Advendo leden slechts € 50.

Laatst gewijzigd op: 11 oktober 2003