Logo
S.V. Advendo Breda
Add Image
 
ROGA Makelaars HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster
Nieuws
Programma
Uitslagen
Bestuur en Commissies
Jeugd
Senioren
Afgelastingen
Activiteiten
Sponsors
Fun
Mensen nodig
Geschiedenis
Links
Contact met Advendo

Add Image

 

 

sponsorlogo


ROGA Makelaars
 
pasfoto
Niek Beerepoot
 
Straat:
  Nieuwe Boschstraat 40    
Postcode:
  4811 CZ  
Woonplaats:
  Breda  
Telefoon:
  (076) 5653907  
Fax:
  (076) 5610090  
E-mail:
  info@roga.nl  
Website:
  www.roga.nl  
       
 
Al 20 jaar een solide reputatie in de vastgoedwereld.

Roga Makelaars is een gerenommeerd en professioneel opererend makelaarskantoor dat al 20 jaar vertrouwd is met alle facetten van de vastgoedwereld. Mede dankzij grote deskundigheid en een solide reputatie is er sprake van een groeiende kring van tevreden relaties. Zij vertrouwen hun belangen zonder aarzeling toe aan de specialisten van Roga Makelaars. Commercieel vastgoed, nieuwbouwprojecten, bestaande bouw, taxaties en deskundig advies over zaken als onteigening, erfpacht of bouwkundige inspecties zijn bij Roga Makelaars in juiste handen. Zonder het zakelijk aspect uit het oog te verliezen heeft het management altijd gekozen voor een menselijke aanpak waardoor klanten zich al vanaf de eerste kennismaking op dit adres thuis voelen.

De werkwijze van Roga Makelaars wordt gedragen door grondige kennis van de markt. De expertise daarvoor is bij Roga Makelaars ruimschoots aanwezig. Roga Makelaars bemiddelt, begeleidt en adviseert bij koop en verkoop van zowel nieuwbouw projecten als bestaande bouw in en rond de gemeente Breda.
Roga Makelaars

Een groeiende kring van tevreden relaties bewijst dat een menselijk en klantgerichte benadering op prijs wordt gesteld. Daarnaast leiden deskundigheid en het daadwerkelijk meedenken in de regel tot gewenste resultaat.

Tevens is Roga Makelaars lid van het VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed branche organisatie voor Vastgoed adviseurs & Makelaars), waardoor zij zich hebben geconformeerd aan landelijke afgesproken richtlijnen welke voor u een waarborg betekenen.

Bel Roga Makelaars gerust voor een vrijblijvend en open gesprek!

 

 

Laatst gewijzigd op: 19 juni 2005
© Copyright Advendo 2003