Logo
S.V. Advendo Breda
Winkelcentrum Moerwijk
 
Winkelcentrum Moerwijk HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster
Nieuws
Programma
Uitslagen
Bestuur en Commissies
Jeugd
Senioren
Afgelastingen
Activiteiten
Sponsors
Fun
Mensen nodig
Geschiedenis
Links
Contact met Advendo

Add Image

 

 
logo

   
Winkelcentrum Moerwijk
 
Één van de ingangen van Winkelcentrum Moerwijk
 
Straat:
  Moerwijk
Openingstijden:
 
Woonplaats:
  Breda
Ma t/m Wo: 09.00u - 18.00u
     
Do: 09.00 - 21.00u
     
Vr: 09.00u - 18.00u
     
Za: 09.00u - 17.00u
       
Website:
  http://www.allesinbreda.nl/hogevucht
       

Sinds het seizoen 2001/2002 is Winkelcentrum Moerwijk hoofdsponsor van onze vereniging. Het zal veel leden zijn opgevallen dat op de shirts, trainingspakken en sporttassen van de spelers van het eerste (zondag)elftal de naam van het winkelcentrum vermeld staat.

Vooral de oudere advendo leden zullen zich het onoverdekte winkelcentrum van jaren terug nog voor de geest kunnen halen. Dit is een enorm verschil met het moderne, overdekte winkelcentrum wat we nu kennen. In de huidige opzet vormen meer dan 60 winkels eigenlijk een heel groot warenhuis.
Voor de winkeliersvereniging is de sponsoring van onze vereniging vooral van sociaal belang. Bekend met de afhankelijkheid van sponsoring voor een vereniging, is besloten om Advendo een helpende hand toe te steken. Wij, als vereniging, kunnen op onze beurt de winkeliers helpen. Onze vereniging ligt midden in het verzorgingsgebied van het winkelcentrum, veel leden zouden hun aankopen dus kunnen doen bij de winkeliers van het Winkelcentrum. Als dat inderdaad gebeurt ontstaat er een perfect combinatie waarin zowel de vereniging als het winkelcentrum winnaar zijn.
Winkecentrum Moerwijk
Wil je weten welke winkels er op het winkelcentrum gevestigd zijn, wat ze verkopen en wanneer ze open zijn? Surf dan eens naar hun website ……….

 
   
 

 

Laatst gewijzigd op: 30 november 2003
© Copyright Advendo 2003