Logo
S.V. Advendo Breda
Special CD Shop / Special Entertainment
 
Special CD Shop / Special Entertainment HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster
Nieuws
Programma
Uitslagen
Bestuur en Commissies
Jeugd
Senioren
Afgelastingen
Activiteiten
Sponsors
Fun
Mensen nodig
Geschiedenis
Links
Contact met Advendo

Add Image

 

 
logo
 
Special CD Shop / Special Entertainment
 
Peter Voesenek
Peter Voesenek
 
Straat:
  Moerwijk 14
Openingstijden:
 
Postcode:
  4826 HN
Ma: 13.00u - 18.00u
Woonplaats:
  BREDA
Di, Wo, Vr: 09.00u - 18.00u
Telefoon:
  076 - 581 11 06
Do: 09.00u - 21.00u
Fax:
  076 - 571 12 03
Za: 09.00u - 17.00u
E-mail:
  info@specialcdshop.nl  
Website:
  http://www.specialcdshop.nl
       

De shop wordt gerund door Peter Voesenek, een oude bekende van veel Advendo leden. Jarenlang heeft Peter de muziek verzorgd op vele geslaagde Advendo feestjes. In 2000 heeft hij de winkel van Kleef op het winkelcentrum Moerwijk overgenomen. Deze winkel bestond al sinds 1969 en was een bekende muziekleverancier voor mensen uit de Hoge Vught en omstreken. Peter heeft sinds de overname veel aandacht besteed aan de sfeer in zijn CD shop. Het resultaat is een heerlijke shop waar de bezoekers leuke muziek uit alle windstreken kunnen vinden.
In de loop der tijd heeft Peter zich gespecialiseerd in Nederlandstalige muziek. Zoek je een nummer dat je ooit ergens hebt gehoord maar je weet de titel of uitvoerend muzikant niet? Ga dan eens langs Peter en de kans is groot dat hij je kan helpen.

Je kunt niet alleen voor muziek en films (DVD) bij de Special CD shop terecht. Ook voor allerlei leuke accessoires ben je er op de juiste plaats. Ook kun je via Peter drive-in shows huren, de keuze is groot omdat Peter maar liefst 16 drive-in shows vertegenwoordigt. Heb je liever een band op je feestje ook dan is de Special CD shop het juiste adres.
Special CD Shop
Dat Peter het woord entertainment aan zijn naam heeft toegevoegd is daarom dan ook zeer terecht. Kortom: wil je een goed advies op het gebied van muziek, film, drive-in shows of bands loop dan eens binnen bij Peter Voesenek. In een prettige sfeer vind je precies wat je nodig hebt.
 

 

Laatst gewijzigd op: 10 oktober 2003
© Copyright Advendo 2003