Autoschade Service Blewanus Breda HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster
Bestuur en Commissies
Afgelastingen
Fun
Mensen nodig
Contact met Advendo

sponsorlogo

Kleine schade? Dat klinkt als Quick Repair
Autoschade Service Blewanus Breda

De heer Blewanus

Straat:
  Regenbeemd 13
Postcode:
  4825 AS
Woonplaats:
  BREDA
Telefoon:
Fax:
  blewanusbreda@asnmail.nl

Autoschade Service Nederland BV – kortweg ASN – is een efficient opererende franchiseorganisatie van zelfstandige autoschadeherstelbedrijven, verenigd in een landelijk dekkend netwerk. Franchisenemers die zich aansluiten bij ASN doen dit in belangrijke mate samen sterker te worden en zo hun diensten nog beter aan te kunnen bieden. Het bedrijf Blewanus is één van die franchisenemers.

De samenwerking binnen ASN draait om drie kernbegrippen:

Uniformiteit:
Duidelijk herkenbare bedrijven.

Flexibiliteit:
Samenwerking met hooggemotiveerde collega’s

Kwaliteit:
Alleen de beste schadeherstelbedrijven maken deel uit van het ASN netwerk.
Naam van de zaak
Op deze manier kan Blewanus haar klanten de beste dienstverlening geven. Bij dit bedrijf kunnen de leden van Advendo terecht voor schade herstel, spuitwerk, ruitreparatie, uitdeuken, bekleden, geurverwijdering, dashboard reparatie en Quick repair.Het bedrijf Blewanus bestaat reeds 30 jaar en heeft 16 werknemers in dienst. De eigenaar is de heer Blewanus, een voetballiefhebber die zelf ook jarenlang actief gespeeld heeft.

Heeft u schade aan uw auto dan kunt u als Advendo lid met een gerust hart contact opnemen met onze sponsor. Kwaliteit van je reparatie en een praatje over voetbal zijn bij Blewanus gegarandeerd.

Quick Repair

Quick Repair: dé methode om kleine schades snel en efficiënt te herstellen

Quick Repair: dé methode om kleine schades snel en efficiënt te herstellen.

Quick Repair is een nieuwe methode om kleine schades aan uw auto te herstellen. Dat is handig voor bijvoorbeeld deukjes, lelijke krassen of een beschadiging aan het dashboard. Quick Repair repareert uw auto snel vakkundig tegen scherpe prijzen. Vaak klaar terwijl u wacht: een afspraak is niet nodig.

Laatst gewijzigd op: 30 november 2003