Huisregels Advendo Fanclub HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster
Bestuur en Commissies
Afgelastingen
Fun
Mensen nodig
Contact met Advendo

Denk eerst na voordat je reageert.

*
Om te kunnen reageren, moet je lid zijn van de Advendo Fanclub. Daarna kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de Advendo Website.
*
Als je bent ingelogd, ben je geautoriseerd om het interactieve gedeelte van de Advendo website te gebruiken. En dan met name het reactie-gedeelte van de nieuwsberichten en verslagen.
*
Onthoud dat alle informatie die je op de website plaatst openbaar wordt. Hou er dus rekening mee dat alle (persoonlijke) informatie van jou of iemand anders gedeeld wordt.
*
Reageer gepast en met respect. Schelden en discrimineren is verboden. Bij een overtreding zal er meteen een ban geplaatst worden. Je wordt dus geblokkeerd.
*
Zeik geen mensen af. Laat iedereen in zijn waarde en speel niet op de man. Misbruik zal onherroepelijk tot een ban leiden
*
Stay on topic; d.w.z. Wijk niet teveel af van het betreffende onderwerp.
*
Gebruik niet onophoudelijk hoofdletters of emoticons in je berichten en probeer Nederlands te scrijven. Dus niet te veel MSN taal.
*
Plaatsen van veel nietszeggende berichten achter elkaar is verboden.
*
Doe je niet voor als iemand anders (bijv door het creeëren van meerdere accounts).
In het geval van een verloren wachtwoord, kunnen de gebruikers een e-mail naar info@svadvendo.nl verzenden.
*
Als jouw berichten in strijd zijn met de huisregels (of de geest ervan), dan zullen de Beheerders deze wijzigen of verwijderen.
*
Door je te registreren ga je akkoord met alle beschreven huisregels. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor de berichten die je plaatst. Bij het gebruik van de reactiemogelijkheid op de website ben je het ermee eens dat je geen informatie zalt posten die in strijd is met algemeen geldende normen. Bij twijfelgevallen beslissen de beheerders en er is (niet veel tot) geen discussie mogelijk. Als je hier niet mee akkoord bent, moet je je niet registeren.

fanclub
Je pagina!
"; if ($_SESSION['login'] == 1) { echo "Om je gegevens te wijzigen ga je naar je

"; echo "Persoonlijke pagina"; } else echo "Je bent niet ingelogd"; echo "
"; ?> Nog geen lid?
Word dan ook lid van de

Advendo fanclub
De Regels
Als je lid bent, dien je wel te houden aan de

Huisregels

Wie...
zijn er allemaal Advendofan?
Kijk op de

Advendo fanclubpagina
Wachtwoord?
Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten, klik dan hier en vraag je gegevens op.

Laatst gewijzigd op: 13 september 2006