Nieuws 26-11-2019 : Martijn Malinka hoofdtrainer Advendo 1
Per direct is Martijn Malinka aangesteld als hoofdtrainer van Advendo 1. Advendo wist de 37 jarige enthousiaste oefenmeester, met een lang Advendo verleden, te strikken voor Advendo 1.

Advendo is zeer content met het aanstellen van Malinka en ziet dit ook als een belangrijke stap richting de opbouw van de club. Martijn past binnen het opgestelde profiel dat we voor ogen hadden en kent de vereniging door-en-door.

De ambitieuze trainer, die eerder PCP en DIA al onder zijn hoede had, genoot van een jaartje rust en had zelfs al enkele aanbiedingen afgeslagen. En aantal goede gesprekken in combinatie met de toekomstplannen van Advendo overtuigde Malinka om het eerste elftal van zijn oude club onder de hoede te nemen.

Martijn Malinka neemt Advendo 1 tot het einde van het seizoen onder zijn hoede en hoopt een aantal goede stappen voorwaarts te kunnen zetten met het eerste team. Na de winterstop wordt de samenwerking geƫvalueerd en zou er zomaar een langere aanstelling in het vat kunnen zitten.

Wij wensen Martijn heel veel succes en plezier met deze leuke uitdaging.