Nieuws 27-11-2019 : Advendo bouwt aan de Toekomst!
Al geruime tijd heeft SV Advendo te maken met grote uitdagingen op bestuurlijk, financieel en sportief vlak. Samen met de gemeente Breda en andere stichtingen/verenigingen uit Breda stelt Advendo momenteel een plan op om onze vereniging in een aantal jaar weer een vitale en bruisende vereniging te maken die midden in wijk Breda Noord staat.

Binnen Advendo worden nu al de eerste stappen genomen om dit doel te bereiken. Een werkgroep met een aantal enthousiaste personen zijn afgelopen maand gestart met de opbouw van onze vereniging.

Basis op orde
De aangestelde werkgroep gaat de komende periode aan de slag om Advendo organisatorisch snel op volle sterkte te krijgen en zal op diverse vlakken verbeteringen doorvoeren binnen onze vereniging.

Samenstelling werkgroep
De werkgroep bestaat, naast Ger Bruggeman en Piet van Duuren die hier al een tijdje mee aan de slag zijn, uit Devon van Dam, Milos Lakic, Kevin Bruggeman, Edwin Frijters en Irfan Jami.

Binnenkort volgt meer nieuws over de opbouw van de SV Advendo.

Heb je vragen, suggesties, idee├źn of andere opmerkingen, spreek dan een van de werkgroepleden aan of stuur een mailtje naar : info@svadvendo.nl