Nieuws 14-09-2019 : Campagne Ben Sportief & Toon Respect
In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 vindt bij onze vereniging het aftrapweekend van de campagne Ben Sportief en Toon Respect in het kader van Positief Voetbalklimaat Breda plaats. Deze campagne is een initiatief van alle Bredase voetbalverenigingen, waarmee wij ons gezamenlijk inzetten voor sportiviteit en respect op en rond de voetbalvelden.

Tijdens het aftrapweekend staan wij hierbij stil en vinden er rondom de wedstrijden diverse activiteiten plaats in het teken van sportiviteit en respect. Hieronder worden een paar activiteiten uitgelicht.

Welkom op ons sportpark.
Alle bezoekers worden welkom geheten op ons sportpark en ontvangen informatie over het project Positief Voetbalklimaat Breda bij onze stand. Wij willen jullie als leden en/of ouders van jeugdleden vragen om speciale aandacht te hebben voor de ontvangst van de tegenstander.

Voor de wedstrijd/aftrap.
Wij willen de spelers, begeleiders en ouders vragen om 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd allemaal in de middencirkel (in het midden op half veld) te verzamelen. Daar zal iemand van de vereniging kort iets vertellen over het belang van
Positief Voetbalklimaat Breda en sportiviteit en respect. Alle ouders, trainers/coaches, leid(st)ers en kinderen doen mee met het handen schudden en wensen elkaar een sportieve wedstrijd toe.

Na de wedstrijd.
Na afloop van de wedstrijd handen schudden in het midden van het veld en gaan de teams met elkaar op de foto op het veld.

Word ook ambassadeur van Positief Voetbalklimaat Breda.
Vindt u het ook belangrijk dat uw zoon of dochter met plezier voetbalt bij onze vereniging? Wilt u zich ook inzetten voor een Positief Voetbalklimaat in Breda? Wellicht kunt u ons meehelpen en iets voor de vereniging betekenen. Wilt u hier meer informatie over? Geef het aan bij onze stand tijdens het aftrapweekend.

Wij hopen op uw positieve aanwezigheid bij het aftrapweekend op zaterdag 21 en/of zondag 22 september om gezamenlijk van een respectvol en sportief voetbalweekend te kunnen genieten!

Bestuur SV Advendo