Nieuws 30-11-2018 : Vacature Voorzitter
Advendo zoekt per januari 2019 een nieuwe voorzitter.

Als bestuurslid ben je een aanspreekpunt voor alle leden en geef je leiding aan het bestuur.

Het voorzitterschap neemt, naast het regelmatig op Advendo aanwezig en aanspreekbaar zijn, ongeveer 8 tot 12 uur per maand (gemiddeld 2, 3 uur per week) aan uitvoerende activiteiten in beslag.

Is dit iets voor jou en heb jij gemiddeld 8 tot 12 uur per maand beschikbaar, reageer dan naar info@svadvendo.nl

Onze huidige voorzitter, Peter van Nijnatten, heeft aangegeven dat deze functie qua tijdsbesteding niet meer te combineren is met werk en privé. Daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Naast het leiden van de bestuursvergaderingen, algemene en bijzondere ledenvergaderingen stelt de voorzitter samen met de overige bestuursleden beleid op en voert deze uit (of laat uitvoeren).

Verder is de voorzitter een representatieve vertegenwoordiger van de vereniging richting de KNVB, de gemeente Breda en andere overheden.

Is dit iets voor jou? Of wil je meer weten over deze functie, reageer dan naar info@svadvendo.nl of informeer bij één van de bestuursleden.