Nieuws 17-09-2018 : Plezier op een respectvolle manier!
Of het nu gaat om een speler, een toeschouwer of een vrijwilliger die een functie bekleedt in de vereniging: Iedereen moet plezier kunnen beleven aan de voetbalsport.

Dit houdt in dat we zo veel mogelijk rekening moeten houden met elkaars wensen. Maar dit betekent natuurlijk ook dat je afspraken moet maken over de wijze waarop je met elkaar omgaat. Niet alleen met leden binnen onze vereniging maar ook met anderen binnen de voetbalsport, zoals tegenstanders, scheidsrechters en gasten/bezoekers.

Al deze afspraken zijn bij Advendo vastgelegd in het gedragsreglement. Graag brengen we deze nogmaals onder jullie aandacht.

Een vereniging is een samenleving in het klein. Daar horen bepaalde regels bij die het samenleven zo plezierig mogelijk moeten te maken. Bovendien moet in een grote vereniging alles goed overzichtelijk blijven. Advendo wil daarom met een duidelijk verhaal naar alle leden toe een goede toekomst tegemoet gaan. Zo kunnen wij, ook in de komende jaren, op een positieve manier met de voetbalsport bij onze vereniging bezig blijven. Hiervoor hebben wij een gedragsreglement opgesteld met als motto:

Plezier op een respectvolle manier.

De gedragsregels gelden niet alleen binnen onze vereniging maar ook zeker buiten onze vereniging, o.a. bij uitwedstrijden, uittoernooien etc.. Kortom: de gedragsregels gelden tijdens alle activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd of waar namens de vereniging aan wordt deelgenomen.

Alle mensen die iets voor de vereniging doen, moeten erop kunnen vertrouwen dat ook anderen zich aan de afspraken houden. In onze vereniging mag het niet zo zijn dat slechts een enkeling voor iedereen aan het werk is. De vereniging is tenslotte van ons allemaal. Dat wij van Advendo zijn, laten wij zien op onze club en daarbuiten. Als lid van Advendo willen wij trots zijn op onze club en op allen die het mogelijk maken dat de club floreert.

Wij adviseren iedereen het reglement goed door te lezen. Het reglement is HIER TE DOWNLOADEN. Voor vragen kun je terecht bij je teamleider of de jeugd- en seniorencommissie.

Op weg naar een gemeenschappelijk doel! wij zijn trots op Advendo, een club van sportiviteit en respect, een club van ons allemaal!