Nieuws 19-08-2018 : Vacature Penningmeester
Advendo zoekt met directe ingang een Penningmeester.

Naast de verantwoordelijkheid voor het beheer van de financiŽn, geeft de penningmeester samen met de andere bestuursleden leiding en richting aan onze vereniging.

Is dit iets voor jou en heb jij gemiddeld 4 tot 8 uur per maand beschikbaar, reageer dan naar info@svadvendo.nl

Helaas kan onze huidige penningmeester Rob Kuijs zijn werk niet meer combineren met zijn rol bij Advendo. Daarom zoeken we met spoed een opvolger.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiŽn binnen onze club en geef je leiding aan de financiŽle commissie. Deze commissie is momenteel goed bezet waardoor het penningmeesterschap maar 4 tot 8 uur inzet per maand bedraagt.

Daarnaast geef je als Penningmeester samen met het bestuur leiding en richting aan onze vereniging.

Is dit iets voor jou? Of wil je meer weten over deze functie, reageer dan naar info@svadvendo.nl of informeer bij ťťn van de bestuursleden.