Nieuws 10-05-2018 : Jack-Willem Beckers overleden
Afgelopen zondag bereikte ons het droevige bericht dat Jack-Willem Beckers is overleden.

Jack-Willem was kaderlid van onze vereniging. Jarenlang heeft hij gevoetbald bij Advendo en diverse functies bekleed bij de vereniging van o.a. penningmeester, lid van de kascommissie en activiteitencommissie.

Ons medeleven gaat uit naar Erna, zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie en wensen hen veel sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.

U kunt afscheid nemen van Jack-Willem in het uitvaartcentrum van Zuylen, Tuinzigtlaan 11 te Breda op donderdag 10 mei van 19.00 tot 19.45 uur.

De crematieplechtigheid vindt plaats op vrijdag 11 mei om 10.00 uur in Aula Brabant van uitvaartcentrum Zuylen, Tuinzigtlaan 11 te Breda.

Gelegenheid tot condoleren enkel schriftelijk voorafgaand aan de plechtigheid.