Nieuws 03-05-2018 : Status Samenwerking Advendo - SC Hoge Vucht
Zoals eerder gecommuniceerd zal voetbalvereniging SC Hoge Vucht (voorheen VV Barca) naar ons complex verhuizen. De nieuwe buren krijgen aan de ingang van het complex, aan de rechterkant, een eigen sportkantine. Zoals het er nu naar uitziet verhuist SC Hoge Vucht in het eerste kwartaal 2019 naar sportpark Het Kadijkje.

Advendo en SC Hoge Vught zullen als twee aparte voetbalverenigingen het complex "Het Kadijkje" gaan delen. Dit heeft al direct het gevolg dat onze kosten voor het huren van het complex drastisch gedaald zijn. Voor een gezond financieel voortbestaan van de vereniging is dit noodzakelijk.

Het delen van het complex brengt wel met zich mee dat we afspraken gaan maken met onze nieuwe buren hoe we omgaan met het complex. Dit gaan we vr de verhuizing in detail met het bestuur van SC Hoge Vucht afstemmen en met onze leden delen.

Daarnaast zal de gemeente Breda de komende periode voorbereidingen treffen om de verhuizing mogelijk te maken. Er zullen bomen gekapt worden, er zal een bouwplaats aangelegd worden. We zullen onze leden daar tijdig over informeren.

Heb je vragen over deze samenwerking, vraag het n van de bestuursleden!