Logo
S.V. Advendo Breda
Special CD Shop
 
Nieuwsitem #2438
HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster

Menu


Add Image

Nieuws 03-05-2018 : Status Samenwerking Advendo - SC Hoge Vucht  
Zoals eerder gecommuniceerd zal voetbalvereniging SC Hoge Vucht (voorheen VV Barca) naar ons complex verhuizen. De nieuwe buren krijgen aan de ingang van het complex, aan de rechterkant, een eigen sportkantine. Zoals het er nu naar uitziet verhuist SC Hoge Vucht in het eerste kwartaal 2019 naar sportpark Het Kadijkje.

Advendo en SC Hoge Vught zullen als twee aparte voetbalverenigingen het complex "Het Kadijkje" gaan delen. Dit heeft al direct het gevolg dat onze kosten voor het huren van het complex drastisch gedaald zijn. Voor een gezond financieel voortbestaan van de vereniging is dit noodzakelijk.

Het delen van het complex brengt wel met zich mee dat we afspraken gaan maken met onze nieuwe buren hoe we omgaan met het complex. Dit gaan we vr de verhuizing in detail met het bestuur van SC Hoge Vucht afstemmen en met onze leden delen.

Daarnaast zal de gemeente Breda de komende periode voorbereidingen treffen om de verhuizing mogelijk te maken. Er zullen bomen gekapt worden, er zal een bouwplaats aangelegd worden. We zullen onze leden daar tijdig over informeren.

Heb je vragen over deze samenwerking, vraag het n van de bestuursleden!

Geef een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht


Nieuws  
Heb jij advendo-nieuwtjes die wij absoluut moeten weten?

Laat het ons dan weten!

Originele, interessante en leuke mailtjes plaatsen wij op de site.

Mail al je nieuwtjes naar de webmaster.
Laatst gewijzigd op: 24 augustus 2008
© Copyright Advendo 2003