Nieuws 16-03-2018 : Bart van Hal overleden
Afgelopen woensdag bereikte ons het droevige bericht dat Bart van Hal is overleden.

Bart was kaderlid van onze vereniging en is jarenlang fanatiek leider geweest van Advendo 1.

Zijn dochters en zoon hebben jarenlang bij Advendo gevoetbald. De familie van Hal is altijd nauw betrokken geweest bij Advendo.

Ons medeleven gaat uit naar de kinderen, kleinkinderen en verdere familie en wensen hen veel sterkte toe om dit verlies te verwerken.

U kunt afscheid nemen van Bart in het uitvaartcentrum van co÷peratie DELA, Tuinzigtlaan 41 te Breda op maandag
19 maart van 18.30 tot 19.15 uur.

De crematieplechtigheid vindt plaats op dinsdag 20 maart om 12.30 uur in aula Brabant van het crematorium Zuylen, Tuinzigtlaan 11 te Breda.

Samenkomst in de ontvangkamer van het crematorium, waar u voor aanvang van de plechtigheid schriftelijk kunt condoleren. Na de crematieplechtigheid is er gelegenheid voor een samenzijn in de koffiekamer.