Nieuws 30-09-2017 : Jack Janssen overleden
Gisteren bereikte ons het droevige nieuws dat erelid Jack Janssen is overleden.

zie ook overlijdensbericht Jack

Jack Janssen, erelid van Advendo, werd lid van onze vereniging op zijn achtste jaar en heeft heel erg veel betekend en gedaan voor onze vereniging.

Jack is leider/trainer geweest van diverse teams bij zowel jeugd als senioren, is jarenlang grensrechter geweest bij Advendo 1 en was heel lang onze materiaalman, totdat hij hiermee moest stoppen vanwege lichamelijke klachten.

Wij willen graag via deze, onpersoonlijke, weg onze condoleances aan de familie, vrienden en kennissen van Jack overbrengen. Wij wensen ze de komende tijd heel erg veel sterkte toe met dit verlies.

De crematieplechtigheid vindt aanstaande woensdag 4 oktober plaats om 15.30 uur bij crematorium Zuylen, Tuinzigtlaan 11 te Breda.