Nieuws 27-09-2017 : Vrijdag 29 september: Advendo 35+ Voetbaltoernooi
Voor mannen die na hun 35ste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen, heeft de KNVB 7x7 35+ voetbal opgericht. Want, hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed. Advendo heeft sinds dit seizoen ook een 35+ team.

Aanstaande vrijdag 29 september gaan de Advendomannen op leeftijd aan de slag op ons eigen complex aan de bastenakenstraat. Kom ook!

Bij 7x7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten.

De meest laagdrempelige vorm van 7x7 voetbal is deelnemen aan het 7x7-toernooi. De wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond. Een gezellige manier om de werkweek af te sluiten en het weekend sportief te beginnen.

Advendo 35+ heeft al één avond achter de rug. Bij voetbalvereniging Rijen werd in 3 keer 20 minuten niet onverdienstelijk gestreden tegen Oosterhout, Baronie en gastheer VV Rijen.

Aanstaande vrijdag ontmoeten dezelfde teams elkaar weer, maar dan op ons eigen Advendocomplex. Het toernooi start om 19.30u.

Kom ook en geniet van de plezierige vriendschappelijke wedstrijden en praat in de derde helft na over de fabelachtige passeerbewegingen, doelpunten en panna`s ;-)