Nieuws 07-06-2017 : Jan Pollatu overleden
Ons bereikte het droevige bericht dat afgelopen vrijdag 2 juni Jan Pollatu is overleden.

Jan heeft jarenlang en tot hoge leeftijd met veel plezier bij Advendo gevoetbald en kwam nadat hij was gestopt nog regelmatig bij Advendo op bezoek om een wedstrijd te bekijken. Jan overleed in de leeftijd van 74 jaar.

Wij willen graag via deze, onpersoonlijke weg, onze condoleances overbrengen aan familie, vrienden en kennissen. Wij wensen hen de komende tijd heel erg veel sterkte toe met dit verlies.

U kunt afscheid nemen van Jan in het uitvaartcentrum van co÷peratie DELA Tuinzigtlaan 41 te Breda, op donderdag 8 juni van 18.30u tot 19.00 uur.

De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 9 juni om 14:00uur in de aula van het uitvaartcentrum van co÷peratie DELA te Breda, Tuinzigtlaan 41 te Breda

Samenkomst in de ontvangstkamer van het uitvaartcentrum, waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren. Na de dienst kunt u ons persoonlijk condoleren in de koffiekamer aldaar.