Nieuws 04-06-2017 : Status onderzoek samenwerking Advendo en Barca
Op regelmatige basis willen we onze leden op de hoogte houden mbt tot het onderzoek naar samenwerking met voetbalclub Barca. Een update...

Er is inhoudelijk nog weinig te melden over de voortgang met betrekking tot het samenwerken met Barca.

Uitgangspunt van SV Advendo is ten aller tijde om zelfstandig als voetbalclub SV Advendo het nieuwe seizoen in te gaan. We onderzoeken samen met Barca en de gemeente Breda hoe we het voetbalcomplex kunnen delen zodat de kosten voor de huur voor Advendo drastisch omlaag gaan. Dit is noodzakelijk voor onze vereniging om financieel gezond door te kunnen gaan.

Onder begeleiding van een door de gemeente Breda ingezette expert hebben er reeds een aantal gesprekken plaatsgevonden. Onze standpunten en voorstel, en tevens ook die van VV Barca, liggen momenteel bij de gemeente Breda. We wachten nu op een reactie.

Verder valt er te melden dat de commissies binnen Advendo vorm krijgen. Bijna alle commissies zijn flink versterkt en zijn bezig met het plannen van het nieuwe seizoen. Binnenkort stellen we de nieuwe commissies op de website voor.

Wordt vervolgd!