Nieuws 15-05-2017 : Hans Rasenberg hoofdtrainer 2017/2018
SV Advendo heeft afgelopen week Hans Rasenberg als hoofdtrainer vastgelegd voor het seizoen 2017/2018. De ervaren coach heeft in het verleden al eens met succes gewerkt bij Advendo en gaat met veel plezier volgend seizoen met Advendo in de vijfde klasse aan de gang.

De nieuwe hoofdcoach volgt hiermee na twee jaar de huidige hoofdcoach Anjo Wintermans op die de talenten van JEKA A1 komend seizoen onder zijn hoede gaat nemen. Anjo blijft nog steeds aan onze vereniging verbonden als trekker van de nieuwe sponsorcommissie.

Hans is al tweemaal eerder werkzaam geweest bij SV Advendo en behaalde in de negentiger jaren met onze vereniging het kampioenschap. Met een schat aan ervaring gaat Hans volgend seizoen met Advendo in de vijfde klasse aan de gang.

Wij wensen Hans alvast veel succes en vooral veel plezier toe!