Logo
S.V. Advendo Breda
Special CD Shop
 
Nieuwsitem #2393
HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster

Menu


Add Image

Nieuws 11-05-2017 : Status onderzoek samenwerking Advendo en Barca  
Op regelmatige basis willen we onze leden op de hoogte houden mbt tot het onderzoek naar samenwerking met voetbalclub Barca. Een update...

In de laatste Algemene ledenvergadering is gemeld dat Advendo op diverse vlakken in zwaar weer zit. Dalende inkomsten en stijgende kosten zorgt voor financiele problemen voor onze club. Ook de matige bezetting van bestuur en commissies zorgt voor veel problemen.

Gelukkig hebben zich inmiddels veel Advendoleden aangemeld om bestuur en diverse commissies te versterken en de schouders onder Advendo te zetten. We zijn er nog lang niet, maar we maken flinke passen voortwaarts. Erg positief!

Op financieel gebied zullen we in de toekomst flink op kosten moeten gaan besparen. In de laatste Algemene ledenvergadering is al vastgesteld dat de verhoogde huur van het complex zwaar op het budget drukt. De gemeente Breda heeft ons gevraagd om met Barca de samenwerking op te zoeken met betrekking tot het delen van het complex en het delen van kosten. We zien dit ook als noodzaak voor het voortbestaan van onze vereniging. Het stellige uitgangspunt van Advendo is, zoals ook in de laatste vergadering door bestuur en leden is aangegeven, om als Advendo door te gaan!

Onder begeleiding van een door de gemeente Breda ingezette expert is gestart om deze samenwerking vorm te gaan geven. Doelstelling is om 1 juli aan de gemeente Breda een plan aan te bieden hoe we dit willen gaan uitvoeren. Wordt vervolgd!

Geef een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht


Nieuws  
Heb jij advendo-nieuwtjes die wij absoluut moeten weten?

Laat het ons dan weten!

Originele, interessante en leuke mailtjes plaatsen wij op de site.

Mail al je nieuwtjes naar de webmaster.
Laatst gewijzigd op: 24 augustus 2008
© Copyright Advendo 2003