Logo
S.V. Advendo Breda
Special CD Shop
 
Nieuwsitem #2391
HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster

Menu


Add Image

Nieuws 02-05-2017 : Schouders onder Advendo!  
Tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering van 6 april werd duidelijk dat het voortbestaan van SV Advendo aan een zijden draadje hing.

Randvoorwaardelijk voor een toekomstige gezonde vereniging is meer betrokkenheid vanuit de leden en een flinke versterking van bestuur en diverse commissies.

Een kleine 20 leden bood zich onmiddellijk aan en is afgelopen maandag voor het eerst bij elkaar gekomen. De meeste commissies binnen de vereniging worden flink versterkt en voor een aantal belangrijke functies is er animo. Dit is een positieve ontwikkeling, maar we zijn er nog niet!

Lees verder voor een update...


We zoeken nog steeds voor diverse functies en commissies versterking. Misschien iets voor jou?

Penningmeester
Een zeer belangrijke functie die nog moet worden ingevuld is die van Penningmeester. Er zijn reeds leden die zich hebben aangemeld om de penningmeester te ondersteunen, zodat de tijdsbesteding flink wordt beperkt. Daarnaast is er een zeer ervaren persoon beschikbaar die kan helpen bij het opleiden en inwerken van een kandidaat.

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie zal flink worden versterkt met onder andere een nieuwe jeugdvoorzitter, jeugdcoordinator en diverse nieuwe commissieleden. Een prima ontwikkeling, maar de jeugdcommissie kan altijd nog meer hulp gebruiken. Wil jij iets voor de jeugd betekenen of meer informatie ontvangen, meld je dan bij ons aan.

Seniorencommissie
Ook de seniorencommissie wordt versterkt. Met een nieuwe seniorenvoorzitter en extra mankracht in de commissie ziet dit er ook al een stuk beter uit. Ook hier wordt nog steeds versterking gezocht.

Administratie en Communicatie
Ook hier is versterking gevonden op het gebied van communicatie via website en social media. Heb je interesse om hier bij te helpen, meld je dan aan.

Sponsorcommissie
Sponsoring is een belangrijke bron van inkomsten voor een vereniging. Ook deze commissie zal nieuw leven ingeblazen worden. Een aantal leden gaat zich hiervoor actief inzetten. Ben jij commercieel, heb je een netwerk, weet jij alternatieve manieren om inkomsten te verkrijgen voor onze club en kun jij daar ook invulling aan geven, dan is de sponsorcommissie wellicht iets voor jou!

Terreinbeheer en Onderhoud
De belangrijkste rol die binnen deze commissie moet worden ingevuld is die van materiaalman. Ben jij 1 of meerdere dagen per week beschikbaar om hierbij te helpen, meld je dan bij ons aan. Ook handige leden die kunnen helpen bij diverse klusjes zijn van harte welkom.

Andere functies
Ook voor andere functies binnen onze vereniging zoals bv trainers. scheidsrechters, leiders, het organiseren van activiteiten, etc is er altijd plaats.


Aanmelden of meer informatie?
Je kunt je aanmelden via info@svadvendo.nl of spreek een van de bestuursleden aan. Ook voor meer info kun je hier terecht.

Geef een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht


Nieuws  
Heb jij advendo-nieuwtjes die wij absoluut moeten weten?

Laat het ons dan weten!

Originele, interessante en leuke mailtjes plaatsen wij op de site.

Mail al je nieuwtjes naar de webmaster.
Laatst gewijzigd op: 24 augustus 2008
© Copyright Advendo 2003