De Advendo Fanclub

Wat is de Advendo Fanclub?

De Advendo Fanclub bestaat uit leden en niet-leden (voor iedereen dus) die Advendo een warm hart toedragen. Gratis en voor niets bied je Advendo je (morele) steun aan.

Verder biedt het lid zijn van de Advendo Fanclub ook nog voordelen. Iedere Advendofan krijgt namelijk een eigen persoonlijke pagina op de site. Op deze pagina kun je je gegevens wijzigen, bijvoorbeeld je gebruikersnaam of wachtwoord, en kun je middels een vragenlijst vertellen wie je nu eigenlijk bent. En alleen jij bepaalt wie deze gegevens mogen inzien.

Daarnaast mogen alleen de fans verslagen maken en reageren op verslagen en nieuwsberichten. En als er acties op de site worden aangeboden mogen , je raadt het al, alleen de fanclubleden hier aan meedoen. Bijvoorbeeld als we een toto organiseren voor de wereldkampioenschappen.

Reden genoeg om lid te worden!

Lid worden kost je niets! Maar om lid te worden, willen we wel het een en ander van je weten. Vul onderstaande gegevens in en je krijgt per e-mail je wachtwoord toegezonden. Met dit wachtwoord ben je in staat om aan het interactieve gedeelte deel te nemen.

Er is wel een aantal voorwaarden. Om je mening te kunnen geven op de website, verlangen we wel dat je je houdt aan een aantal belangrijke gedragscriteria, de zogenaamde Advendo Huisregels. Klik Hier om ze te bekijken. Door je te registreren, ga je automatisch akkoord met de huisregels.

*Gebruikersnaam:
Naam:
Achternaam:
Woonplaats:
Geslacht
Geboortedatum
.

* = verplicht in te vullen
Door mezelf aan te melden voor de Advendo Fan Club stem ik in met de huisregels en beloof ik me eraan te houden.

Aantal Leden
Op dit moment heeft de Advendo Fanclub 420 leden!

fanclub
Nog geen lid?
Word dan ook lid van de

Advendo fanclub
De Regels
Als je lid bent, dien je wel te houden aan de

Huisregels

Wie...
zijn er allemaal Advendofan?
Kijk op de

Advendo fanclubpagina
Wachtwoord?
Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten, klik dan hier en vraag je gegevens op.

Laatst gewijzigd op:13 september 2006