Advendo 75 jaar - Agenda

Advendo 75 jaar Agenda
In onderstaande tabel staat de Agenda van het jubileumjaar 2007. Kijk bij meer info voor verslagen van de activiteiten.

Datum Activiteit Omschrijving
Meer info
01-10-06 Start Advendo 75 jaar Op de website en op posters in de kantine wordt het startsein gegeven voor het jubileumseizoen. Op de website gaat de Internetveiling van start.
21-10-06 Fietstocht Advendo leden onderweg naar het 75-jarig jubileum! Middels deze leus wil de commissie Jeugd een start maken met activiteiten die langzaam richting de Grand Finale gaan. Daarom wordt er op zaterdag 21 oktober een
gezins- oriëntatiefietstocht georganiseerd.
22-10-06 Advendo 75 jaar Dart-kampioenschappen In navolging van het vorig jaar al succesvol georganiseerde Advendo Dartkampioenschappen wordt ook dit jaar weer een toernooitje pijltjes gooien georganiseerd. Iedereen van 16 jaar en ouder is van harte welkom om mee te doen
17-11-06 Kickoff Advendo 75 jaar In de Advendokantine wordt uit de doeken gedaan hoe we dit feestjaar gaan inrichten, wat de activiteiten zijn, hoe we de financiën willen regelen, hoe het feestweekend er uit komt ter zien en wordt iedereen uitgenodigd om vragen te stellen over het jubileum.
12-10-06 Poll Jubileum-wedstijd In het jubileumweekend wordt er op het Advendoterrein een jubileumwedstrijd gespeeld. Wie er speelt en tegen wie bepalen jullie. Middels een poll of stemformulier kunnen de leden hun keuzes kenbaar maken.
15-12-06 Jubileumbingo Op 15 december 2006 organiseert Advendo een Grote Jubileum Bingo. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen. Kom ook!
16-12-06 Sponsorloop Om geld bijeen te krijgen voor de jubileumfestiviteiten wordt er voor de jeugd een sponsorloop georganiseerd!
17-02-07 Schijt je Rijk Op karnavakszaterdag wordt er een koe losgelaten op het hoofdveld van Advendo. Het hoofdveld is denkbeeldig verdeeld in een heleboel vakken die `gekocht` kunnen worden voor 2,5 euro per vak. Degene met het vak waar de Koe in schijt, is rijk!
16-03-07 Betaal jij mijn feest? Een uniek gemixt voetbaltoernooitje waarin je je tegenstander jouw feest kan laten betalen. Hoe? Door zelf zo veel mogelijk te scoren en er zelf zo min mogelijk tegen te krijgen
01-04-07 Reünie Als voorproefje op het jubileumfeestkomen leden en oud-leden op zondag 1 april samen voor een sportief voetbaltoernooi en een gezellig weerzien.
07-04-07 Vader tegen Vaderstoernooi Op paaszaterdag strijden vaders van leden in toernooivorm tegen vaders van leden. Een vriendschappelijke maar vooral een gezellige dag.
04-05-07 Uitgifte Jubileumkrant Leuke feitjes en weetjes over Advendo. En natuurlijk het jubileumprogramma. Een leuk bewaarnummer! (Download met opslaan als... Let op : 6Mb)
11,12,13 mei 2007 Feestweekend! De klap op de vuurpijl: Het jubileumweekend. Met een gevarieerd en afwisseld programma, voor jong en oud.
8 september 2007 SV Advendo - NAC Breda Een jubileumwedstrijd van Advendo 1 tegen de profs van NAC Breda
?? - ?? - 2007 Vrijwilligersavond Een leuke avond voor alle vrijwilligers die een substantiële bijdrage hebben geleverd aan het jubileum.

Klik hier
om terug te gaan naar de jubileumpagina

Laatst gewijzigd op: 5 juni 2007