Logo
S.V. Advendo Breda
Add Image
 
Advendo 75 jaar
HomepageRoutebeschrijvingWaar vind ik wat?Mail de webmaster

Menu


Add Image

 

Vrijdag 11 mei 2007


De opbouw van de Tent

De opbouw van de feesttent staat eigenlijk symbool voor alle vrijwilligersactiviteiten die in het jubileumjaar hebben plaatsgevonden. Vergis je niet, het ging allemaal niet vanzelf. Velen hebben hun toch al schaarse tijd in de vereniging gestoken en sommigen hebben zelfs er één of meerdere vrije dagen voor genomen. De resultaten mochten er zijn.

Zonder namen te noemen, willen we iedereen, maar dan ook iedereen bedanken voor hun bijdrage aan het jubileum: BEDANKT!

De foto`s van de opbouw van de tent kun je HIER vinden!


Het Sponsortoernooi

De allereerste feestactiviteit stond gepland op vrijdagavond 11 mei: Het Sponsortoernooi! Acht teams stonden aan de aftrap en streden fanatiek om de toernooizege.

Om Advendo draaiende te houden en een jubileumfeest te organiseren is Advendo afhankelijk van sponsors. FFT Breda, Rasenberg Wegenbouw, FDC Breda/Etten-Leur, Maxxclean Etten-Leur, Singelveste, Bewonersteam Singelveste, ASN Blewanus Breda en Kin Makelaardij Breda hebben zich verbonden aan Advendo en namen deel aan het Sponsortoernooi.

In een bloedstollende finale tussen Maxxclean Etten-Leur en het Bewonersteam Singelveste trok eerste genoemde via de strafschoppenserie uiteindelijk aan het langste eind en kreeg het van technisch directeur Ernest Stewart de eerste prijs in ontvangst.

Na de prijsuitreiking werd er door de aanwezigen onder muzikale begeleiding van DJ Bas een klein feestje gevierd wat voor sommigen tot diep in de nacht duurde...

De foto`s van het Sponsortoernooi kun je HIER vinden!


Zaterdag 12 mei 2007

Zeskamp

Voor de jeugd had de jubileumcommissie een leuke activiteit op poten gezet, namelijk een zeskamp. Helaas was het natte weer een spelbreker waardoor de zeskamp deels in het water viel.

Voor de jeugd was het waterballet genieten geblazen. Ook een deel van de begeleiding leefde zich helemaal uit in de waterbak.

De oudere jeugd kreeg vrij spel en hield zich bezig met een stormbaan, waterbak, voetvolley, luchtkussens e.d.. De jongere jeugd werkte een parcours af met allerlei activiteiten. Touwtje springen, basketballen, balonnen prikken, enz.. behoorde tot de met de door de jongsten enthousiast uitgevoerde activiteiten.

Na afloop werd er gezamenlijk in de tent geluncht. Aan lange tafels werden de haast onbeperkt aangevoerde lekkere gesmeerde broodjes, naar binnen gewerkt.

De foto`s van De Zeskamp kun je HIER vinden!


De Acts

De zaterdagmiddag tijdens het jubileumweekend was gereserveerd voor diverse muzikale en swingende optredens op het Advendoterrein.

Gelukkig was de lucht geklaard en kwam er zelfs een zonnetje door de wolken heen toen Showkorps “New Melody” en “Melody Girls” Breda het Advendoterrein op marcheerden.

Na een goed ingestudeerde en duizelingwekkende optreden op het voetbalveld verplaatste het circus zich naar binnen waar diverse dansgroepen hun opwachting maakten. Dansgroep Grease en Show & Twirlteam Re?ex lieten met hun jongste leden tot en met de meer ervaren dansers en danseressen diverse spectaculaire dansacts op het podium zien.

Helaas kon de aangekondigde sensationele paradropping door Skydive ENPC vanwege het slechte weer niet doorgaan.

De foto`s van de de diverse optredens kun je HIER vinden!


Receptie

Ieder jubileum heeft een receptie. Zo ook Advendo. Op zaterdagavond 12 mei kwamen velen het jarige Advendo feliciteren met het heugelijke feit.

Bij binnenkomst van de tent werden de genodigden door Pieter Pruyser uitgenodigd het receptieboek te voorzien van een handtekening.

Vervolgens werden de gasten inclusief jubileumboekje naar het gereedstaande bestuur geleid waar de felicitiaties konden worden overgebracht. Vele oude bekenden kwamen voorbij en ook vertegenwoordigers van andere (voetbal-)verenigingen en stichtingen schudde het bestuur de hand.

Speciale genodigden waren Peter Waasdorp van de KNVB die Advendo een prachtige jubileumvlag cadeau gaf en wethouder Kees Schoenmakers die namens de gemeente Breda de felicitaties mededeelde.

De foto`s van de receptie kun je HIER vinden!


Het Feest!

Het klapstuk van het jubileum was toch wel de feestavond. Een volle tent, een prima sfeer, een swingende DJ en een spetterend optreden van de Hermes House Band zorgden voor een onvergetelijke avond.

Voorzitter Pierre van de Westen trapte de feestavond af met een toespraak. Daarbij werd Jeanne Franken voor al haar prima werkzaamheden voor de vereniging van de afgelopen jaren feestelijk in het zonnetje gezet.

Daarna barstte het feest los. Met swingende muziek van DJ Frans van Gorp ging de meute helemaal los in de tent. De Hermes House Band gooide er nog eens een schepje bovenop en kreeg de hele tent plat. Tot het laatst toe bleef het reuzegezellig en konden we naar afloop terugkijken op een meer dan geslaagde feestavond.

De foto`s van het feest kun je HIER vinden!


Zondag 13 mei 2007

Seniorentoernooi

De laatste geplande activiteit van het jubileumweekend was het voetbaltoernooi voor de senioren. Een zeer sportieve dag dat eindigde in een gezellig afsluitend feestje.

Alle Advendo seniorenelftallen waren uitgenodigd om deel te nemen aan het vijf tegen vijf toernooi. Een aantal Bredase teams en een team van Oud-leden complementeerde het deelnemersveld. Met het jubileumfeest in de benen kwamen de meeste teams maar langzaam op gang, maar naarmate de dag vorderde ging het tempo zelfs nog verder achteruit.

Uiteindelijk sleepte een afvaardiging van Advendo 2 de felbegeerde toernooiwinst uit het vuur. In de tent ging het melige feestje nog even door en gingen de laatsten na een lange dag om een uur of negen weer moe maar tevreden huiswaarts.

De foto`s van het feest kun je HIER vinden!


Zaterdag 8 september 2007

SV Advendo - NAC Breda

Als slagroom op de jubileumtaart speelde ons eerste elftal op zaterdag 8 september een jubileumwedstrijd tegen de profs van NAC Breda.

In de eerste helft konden de rood-witten de grote broer met kunst en vliegwerk nog aardig bijbenen (0-2 ruststand) maar na rust zette NAC eens flink aan en voegde er nog eens 7 treffers aan toe. De eretreffer van Badr el Fdil gaat de geschiedenisboeken in van Advendo en bepaalde de uiteindelijke 1-9 eindstand.

De foto`s van deze wedstrijd kun je HIER vinden!

 

 
 

Activiteiten

Bekijk hier alle verslagen van de georganiseerde activiteiten van het feestjaar

 

Jubileumboekje

Speciaal voor het jubileum is er een jubileumboekje uitgebracht. Download het hier (let op: 6Mb)

 

Advendo's M.V.F.

Doe hier een bod op de Advendo 75 jaar Internetveiling
Pieter Pruijser:
"S.V.ADVENDO:
Al 75 jaar Verenigd Voor Vrienden!"

 

Geschiedenis

Lees hier alles over de geschiedenis van Advendo
Wil je meer weten over de geschiedenis van Advendo, klik dan hier.

 

 

Laatst gewijzigd op: 16 september 2007
© Copyright Advendo 2003