Terreinbeheer en Inkoop

Taken
Tereinbeheer en Inkoop
Tereinbeheer en Inkoop:  Maarten Terlouw (nog geen foto beschikbaar) Naam Maarten Terlouw
Privé 076 - 5710046
Mobiel 06 - 53544126
e-mail Maarten Terlouw

Terreinbeheer en Inkoop

Kort gezegd is de commissie terreinbeheer en inkoop verantwoordelijk voor het aansturen van alle zaken die betrekking hebben op het terrein, gebouwen en de aanhorige omgeving daarvan. Onderstaand een gedetailleerdere beschrijving van de taken

Materiaal
Zo is de commissie onder andere verantwoordelijk voor het op peil houden van het materiaalhok. Beheerder van het materiaalhok is Jac Janssen en geldt zeker als een van het bekendste lid die vaak vrijwillig aanwezig is. Nevenactiviteiten van Jac is het aanbrengen van de belijning, het ophangen van de netten, cornervlaggen plaatsen en zeker niet te vergeten: “het bakje thee in de rust” wordt ook door Jac verzorgd.

Sporttenues
Voor de aanschaf van (gesponsorde) sporttenues voor een geheel team kan men ook bij de commissie terecht. Voor meer informatie omtrent de sponsoring kunt u contact opnemen met deze commissie.

Onderhoud
Een andere belangrijke taak is het onderhouden van de gebouwen die aanwezig zijn op het terrein. Hiervoor beschikt Advendo gelukkig over een aantal fanatieke vrijwilligers die per jaar veel vrije tijd in onderhoudswerkzaamheden steken. Voorbeelden hiervan zijn het schilderwerk, verbouwingen en aanpassingen van dergelijke aard verder op het terrein. Met regelmaat zijn deze werkzaamheden uitgevoerd door o.a. Figor Vernack, Rinus Graauwmans en vele anderen. Gezamenlijk wordt er jaarlijks een plan van aanpak opgesteld en delen van gebouwen onder handen genomen.

Onderhoud van de velden en kleedkamers valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Breda. In onderling overleg wordt er samen met de gemeente bekeken wat er aan onderhoud toe is. Hier worden onderwerpen besproken zoals het renoveren van velden, snoei- en rooiwerk van struikgewas en onderhoud aan drainage van de velden.

Advendo Tenues

Soccer Center Breda is exclusief leverancier van alle kleding.
Soccer Center Breda

Voor meer informatie over aanschaf en prijzen, klik hier

Laatst gewijzigd op: 15 augustus 2009