Taken

Technische Commissie Senioren: Eric Gommans Naam Sheulmar Lawender
Mobiel 06 - 82 63 62 91
e-mail Sheulmar Lawender
De voorzitter van de seniorencommissie is algemeen verantwoordelijk voor de afdeling senioren van de vereniging. Hieronder vallen de zondag- en zaterdagsenioren onder. De voorzitter neemt ook deel in het hoofdbestuur.

Wedstrijdsecretaris
  Naam Martijn Terlouw
Mobiel 06 - 29 40 01 85
e-mail Martijn Terlouw
De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor het inplannen en regelen van (oefen-)wedstrijden. Tevens is de secretaris contactpersoon richting de KNVB mbt wedstrijden.

Wil je een oefenwedstrijd spelen of heb je al een team waar je tegen wil spelen? Neem contact op met de wedstrijdsecretaris.

Technische Commissie
Technische Commissie Senioren: Eric Gommans Naam Vacature
Mobiel -
e-mail Meer informatie
De technische commissie van de seniorencommissie houdt zich voornamelijk bezig omtrent het beleid en het operationeel aansturen van de seniorenselectie van de vereniging.

Wedstrijdcoördinator
Wedstrijdco÷rdinator Commissie Senioren: Jij? Naam Vacature
Mobiel -
e-mail seniorencommissie@svadvendo.nl
De wedstrijdcoördinator is verantwoordelijk voor her ordentelijk verlopen van de wedstrijden en is tevens aanspreekpunt voor de scheidsrechter.

Advendo is nog op zoek naar een wedstrijdcoördinator bij de senioren. Ben jij regelmatig op Advendo te vinden en vind je het leuk om tijdens de wedstrijddagen alles soepel en gesmeerd te laten verlopen, neem dan contact op met de seniorencommissie. Dit hoeft niet noodzakelijkerwijs ieder weekend te gebeuren. Meerdere aanmeldingen zijn daarom ook van harte welkom.

Communicatie mbt wedstrijden
Uiterlijk donderdag vóór 20:00 uur e-mailen naar seniorencommissie@svadvendo.nl of het team compleet is. Voor aanvang van de wedstrijd mailen wie er uiteindelijk als extra spelers bij komen. Zijn er spelers over? Dan graag ook melden op donderdag vóór 20:00 uur.

Scheidsrechtercommissie
Heb je hier een vraag over, wil je zelf (leren) fluiten of vlaggen, neem dan contact op met seniorencommissie@svadvendo.nl

Nieuwe spelers
Nieuwe seniorenspelers kunnen zich melden bij Sheulmar Lawender

OPROEP!
De commissie Senioren zoekt nog enthousiaste vrijwiligers die af en toe een wedstrijdje willen fluiten en/of wedstrijdcoördinator willen zijn tijdens wedstrijden van senioren. Interesse? Neem contact op met de seniorencommissie.
Laatst gewijzigd op: 25 augustus 2008