Sponsoring en PR

Taken

Mark Schouten

Commissie Sponsoring en PR

Een belangrijke bron van inkomsten voor een vereniging als S.V. Advendo zijn de sponsorinkomsten. Zonder dergelijke inkomsten is het voor onze vereniging moeilijk om de leden optimaal te kunnen laten genieten van hun hobby. Gezien dit belang heeft het nieuwe bestuur besloten een commissie in het leven te roepen die zich speciaal met de sponsoring en overige externe contacten gaat bezig houden.

Aanspreekpunt voor deze commissie is Mark Schouten. De taak van de commissie is er voor te zorgen dat S.V. Advendo zich naar buiten toe zo goed mogelijk presenteert, waardoor sponsoren op basis van kwaliteit bereid zijn een (langdurige) overeenkomst met onze vereniging aan te gaan.

Uitgangspunt bij het aangaan van een sponsorovereenkomst beperkt zich bij S.V. Advendo niet tot de discussie over de hoeveelheid geld die een sponsor beschikbaar stelt. Bij het aangaan van een overeenkomst is het belangrijk om aan te geven wat S.V. Advendo een sponsor kan bieden. Ook is het belangrijk om te formuleren wat een sponsor van de vereniging verwacht en wat de beste manier is om de sponsoring zo optimaal mogelijk in te vullen.

In onze optiek is sponsoring maatwerk. Daarom krijgt een sponsor bij S.V. Advendo een persoonlijk aanspreekpunt. Deze vaste contactpersoon zal in samenspraak met de toekomstige sponsor het best passende sponsorpakket samenstellen. Hierbij kan de sponsor kiezen uit de volgende sponsorvormen:

* Sponsorpakket “Hoofdsponsor”
* Sponsorpakket “Sponsor”
* Sponsorpakket “Sub-sponsor”
* Elftalsponsor
* Accommodatiesponsor
* Websitesponsor
* Sponsorgift

Meer weten?
Klik hier voor voor meer informatie over de diverse sponsorpakketten.

Voor meer informatie over de diverse sponsorpakketten, klik hier

Laatst gewijzigd op: 25 augustus 2008