Administratie en @utom@tisering

- Jeanne Franken
- Piet van Duuren (automatisering)

De commissie Administratie & Automatisering bestaat uit een hoofd Administratie (Jeanne Franken) en Automatisering (Piet van Duuren). Daarnaast worden zij ondersteund door diverse leden.

Administratie
De computer-administratie wordt gevoerd in de daarvoor beschikbare ruimte in de bestuurskamer. Diverse taken:

het ledenbestand up to date houden
aan- en afmeldingen van leden bij de KNVB
incasseren van inschrijfgeld bij inschrijving van een nieuw lid
incasseren van contante betaling contributie
postverwerking
vervaardigen en verspreiding van convocatie
doorgeven wedstrijdprogramma voor Bredase Bode
notuleren en uitwerken verslagen van bestuursvergaderingen
archivering
beheer van de kleine kas
vooraad bijhouden van kantoorartikelen

Je kunt ook terecht bij de commissie Administratie met vragen over o.a.:

Sponsorloterij

Automatisering
Het bestuur is van mening dat in deze tijd bij Advendo een afdeling Automatisering niet mag ontbreken. Bijna in iedere huiskamer of slaapkamer is tegenwoordig een computer te vinden. Zo ook bij Advendo. Ondertussen is de computer voor Advendo zo belangrijk geworden dat deze niet meer te missen is.

Verder heeft het bestuur de visie om de leden beter te informeren en te betrekken bij Advendo. Zij zien een website als een ideaal middel om dit te bereiken. Op de website worden de leden op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, wordt het wedstrijdprogramma weergegeven, uitslagen geplaatst, activiteiten aangekondigd, etc, etc.

De volgende taken wordt aan de automatiseringsafdeling toegekend:

Het beheren van de computers en de software
Zoals verteld maakt ook Advendo gebruik van een computer. Naast het maken van brieven, uitnodigingen, uitslagen, convocaties, etc., wordt de PC ook gebruikt voor de ledenadministratie. Het is de taak van de afdeling Automatisering dat de PC ten alle tijden gebruikt kan worden en dat alle programma's die op de PC staan, blijven werken.

Beheren en bijwerken van de website
De website is door de commissie zelf ontwikkeld. Het is een taak van de automatiseringsafdeling om er voor te zorgen dat de website altijd blijft werken en dat informatie op de site bijgehouden wordt.

Belangrijk!
Voor het up-to-date houden van het ledenbestand is het van belang dat de leden een adres- of telefoonwijziging zo spoedig mogelijk doorgeven aan de commissie Administratie.

Indien u post verstuurd naar Advendo is het postadres:

Voorvang 142,
4817 DK Breda

en niet Bastenakenstraat (er is namelijk geen brievenbus bij het complex).

Nieuwsbrief
Leden die de nieuwsbrief per e-mail willen ontvangen, kunnen hun e-mailadres doorgeven aan Jeanne Franken (verstuur mail).